Min upplevelse på Screentryck-Workshop hos Impala Print Shop

Att få möjligheten att delta i en screentryck-workshop hos Impala Print Shop i Malmö var verkligen en unik och minnesvärd upplevelse. Tillsammans med mitt gäng hade vi en fantastisk dag fylld med kreativitet, skratt och lärande.

Lärande och utforskande

Workshopen inleddes med en detaljerad introduktion till screentryckets teknik och process. Vi fick lära oss om de olika materialen och verktygen som krävs för att skapa våra egna tryck på kläder. Att få utforska och experimentera med olika designtekniker var verkligen spännande och inspirerande.

Praktiskt arbete och skapande

När vi hade fått en grundläggande förståelse för screentryckets teknik, var det dags att sätta igång med den praktiska delen av workshopen. Vi förberedde våra egna designs och hade möjlighet att trycka dem på olika plagg, såsom T-shirts och hoodies. Att se ens egna design ta form på plagget var en otroligt tillfredsställande upplevelse.

Avslappnad atmosfär och gemenskap

Det som verkligen gjorde denna workshop speciell var den avslappnade och stödjande atmosfären som Impala Print Shop skapade. Vi kunde njuta av god musik, lättare snacks och skratt medan vi arbetade med våra projekt. Det var verkligen en fantastisk möjlighet att koppla av och ha kul med vänner samtidigt som vi utforskade vår kreativa sida.

Praktisk information och bokning

Workshopen erbjöd en verkligt givande och lärorik upplevelse till ett rimligt pris. Med ett brett utbud av kläder att välja mellan och all nödvändig utrustning till hands, var det enkelt att komma igång med våra tryckprojekt. Att workshopen hölls på Impala Print Shops tryckeriverkstad på Södra Förstadsgatan 96 gav oss en känsla av autenticitet och närhet till processen.

Slutsats

Sammanfattningsvis var min upplevelse på Screentryck-Workshop hos Impala Print Shop i Malmö helt enkelt fantastisk. Att få möjligheten att utforska screentryckets värld och skapa egna tryck tillsammans med vänner var både inspirerande och roligt. Jag kan varmt rekommendera denna workshop till alla som är intresserade av att utforska sin kreativa sida och skapa något unikt med sina händer.