Vad kan en städfirma utföra i Malmö?

Vad kan en städfirma utföra i Malmö?

Vilken hjälp kan jag få från ett städföretag i Malmö ? Naturligtvis städar städföretag ditt hem eller din arbetsplats. Men visste du att städfirmor ofta gör mer än så? Ibland kan samma företag som hjälper dig att flytta i Malmö också ta hand om själva flyttstädningen. Vi är en väletablerad städfirma i Malmö med goda kontakter, och vi kan ge dig det stöd du behöver i rätt tid, före och efter flytten.

Vår städfirma hjälper dig med allt

Du kan få all hjälp du behöver från vår städfirma. Vi kan komma och städa bostaden en gång i veckan. Du kan också få några fönsterputsningar några gånger om året eller lite extra hjälp med att hålla hemmet städad före eller efter en fest. Vi är ett s tädföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster och är bra på att skräddarsy sina paket för dig. Det betyder inte bara att du får den städning du behöver, utan även när du behöver den.

Du kan även räkna med att:

Du kan lägga till uppgifter som du anser vara viktiga.

Be städfirman ange vad som ingår i städuppdraget.

Var närvarande under städningen om det behövs.

Begär att städningen sker vid en lämplig tidpunkt som passar dig, t.ex.  på kvällen.

Vårt städföretag gör allt du önskar och vi gör det flexibelt. Det gör att du kan få ut mesta möjliga av städkostnaderna.

Hantera ett dödsbo?

Städföretag sysslar inte bara med hemstädning och flyttstädning. I moderna tider finns det ofta ett behov av att städa bostäder där ingen längre bor. När det gäller att ombesörja att saker forslas bort, kan det vara en tung och tidskrävande process. Det kan kännas tungt, eller så kan barn och släktingar tycka att det är slöseri med tiden att sortera saker som ingen vill ha. Det är bättre att låta en städfirma komma och ta bort möbler och ägodelar och städa. När barnen eller släktingarna tagit hand om de minnessaker de vill ha kvar, behöver de inte längre personligen ta hand om resterande av ägodelar eller städning av bostad innan den ska lämnas över till nästa ägare.

Inomhus,- och utomhusstädning

Städare kan anlitas för att städa både utsidan och insidan av huset. Från fönster till tak, allt som behöver rengöras kan bokas. Om du hittar en bra städfirma, tveka inte att ta reda på om de kan göra mer än bara vanlig städning. Eftersom de har återkommande kunder och vet vilka de arbetar med, kan de frigöra mer fritid till dig och ge mer sinnesro till en rimlig summa.

Hos Städfirma Sverige får du:

  • Snabb kostnadsfri offert
  • Prisvärda städtjänster
  • Duktiga medarbetare
  • Kvalitativa och garanterade städtjänster